Mieszanki antynowotworowe Mieszanki antynowotworowe wg. Jeleny Fiodorownej

Zestaw ziół na raka  wg. Jeleny Fiodorownej : dzika róża, pokrzywa, nagietek, wrotycz, dziurawiec, kocanka piaskowa, glistnik, rdest ptasi, skrzyp polny, liście borówki czernicy, bagno, barwinek, brzoza (liście, czaga grzyb brzozowy), szczwół (toksyczny!), liście borówki brusznicy, bluszczyk kurdybanek, werbena (na jelita), krwawnica (na uspokojenie), gruszki, granaty, wrzos, przetacznik, winogrona (jagody), powój
polny (silnie leczy raka), bodziszek czerwony, kuklik pospolity, oman wielki, nostrzyk żółty (może być biały), dąb (kora i żołędzie, trzeba zamoczyć, aby usunąć gorycz), bieluń (toksyczny!), rzepień pospolity przed operacją (tarczycy), majeranek, ostróżka (niebieska, lekko toksyczna), poziomka (liście, zwłaszcza jagody), pomocnik baldaszkowy (nadspodziewanie dobrze leczy raka piersi, jest go
wiele na Białorusi), kalina, knieć błotna kaczeniec (kwitnie wczesną wiosną), wierzbówka kiprzyca (liście, kwiaty, korzenie), kokornak, szczawik zajęczy, koniczyna, wężymord, salsefia, kopytnik pospolity, krwiściąg, pełnik, kokoryczka, wiązówka błotna, pięciornik gęsi , lebioda, leszczyna (liście), kwiaty lipy, modrzew, łopian, lnica pospolita, jaskier ostry, cebula zwyczajna (główka cebuli), lucerna, mak, przywrotnik pospolity, jałowiec (jagody), marzana barwierska (dobrze kruszy kamienie), marchew, mięta pieprzowa (dowolna), niezapominajka, rokitniik, olcha, żywokost, jemioła, orzechy greckie, psianka czarna (czerwonatoksyczna), pierwiosnka lekarska, jodła, platan, bluszcz, przytulia duża, babka (liście, nasiona na niepłodność), piołun każdy (gorzki, wżski, armeński, zwykły), malwa, serdecznik, korzenie perzu, rabarbar, rzodkiew czarna, buraki, seler, pałka, różeniec górski różowy, rododendron (trujący!), rumianek, jarzębina czerwona, Potentilla bagno, rzęsa, korzeń wielosiła błękitnego, bez (lilak), lepnica, lukrecja, sosna zwyczajna (pędy, szyszki), perełkowiec (sofora) japoński, podagrycznik pospolity, szarota błotna, popłoch pospolity, tymianek, kminek, mącznica lekarska, topola czarna, tuja, krwawnik pospolity, fiołek trójbarwny, chmiel, kokorycz, chrzan, chryzantema, cykoria, ciemiężyca zielona (toksyczna), uczep 3listkowy, głowienka, oset,
czyściec, glistnik, szałwia, szafran,  korzenie eleuterokoka kolczastego (podobny właściwościami do żeńszenia, zwanego na Zachodzie
syberyjskim żeńszeniem A.L.).

Rak płuc: liście podbiału pospolitego, liście maliny, kwiaty lipy, tymianek, pierwiosnka, miodunka, stulisz, kwiat bzu czarnego, babka, wrzos, rumianek, wierzbówka kiprzyca, rdest ptasi, pokrzywa + zioła ściśle na raka: wrotycz, glistnik, jemioła.

Rzęsa mała (w przypadku raka płuc). 1) 1 łyżkę stołową rzęsy dobrze opłukać, posiekać i zalać 50 ml wódki. Odstawić do naciągnięcia na 7 dni w chłodne miejsce. Przecedzić, pić po 20 kropli na 0,5 szklanki wody trzy razy dziennie na 30 minut przed jedzeniem. 2) Proszek wysuszonej rzęsy spożywać z miodem w stosunku jeden do jednego. Robi się pigułki i pije w razie potrzeby. 3) W przypadku guzów górnych dróg oddechowych robi się nalewkę na spirytusie 1:10. Odstawia się na 14 dni do ciemnego miejsca, pije się po 30 kropli z wodą 3 razy dziennie przez 23 miesiące.
Bluszczyk kurdybanek (gojenie ran, przeciwzapalny, oczyszczający krew, środek antyseptyczny,zatrzymujący krwawienie; przy raku wątroby i płuc). 1) 1 łyżeczkę od herbaty suchego ziela ogrzewa się na wrzącej łaźni wodnej w 300 ml wody przez 15 minut. Chłodzi się przez 1 godzinę w temperaturze pokojowej. Przecedzić, pić po ćwierć szklanki podgrzanego ciepłego naparu 34 razy dziennie przed posiłkami. 2) Nalewka 1:10, w ciemnym miejscu przez 14 dni. Pić po 20 kropli 3 razy dziennie przed posiłkami. 3) Świeży sok z zioła, pozyskany przez zmielenie w maszynce do mięsa, pić po 15 kropli 3 razy dziennie przed posiłkami. Konserwacja na 100 g soku dodaje się 25 ml spirytusu.
Proszek z suszonych skórek granatu (przy raku płuc) pije się w ilości na końcu noża 3 razy dziennie.
Dąbrówka piramidalna (rak płuc): 1 łyżkę rozdrobnionego surowca zalać szklanką wody i ogrzewna wrzącej łaźni wodnej przez 15 minut. Chłodzić przez jedną godzinę w temperaturze pokojowej, przecedzić i pić w ciągu dnia małymi łykami.
Rzepień pospolity (przy raku płuc). Cała roślina. 1) 1 łyżeczka od herbaty rozdrobnionego surowca zal 300 ml wrzącej wody, odczekać 10 minut i szczelnie zamknąć naczynie na 1 godzinę. Odcedzić i pić po 200 ml w postaci półgorącej 3 razy dziennie. 2) sok pije się z wódką w stosunku 1: 1, po 30 kropli 3 razy dziennie przed posiłkami. 3) Proszek z wysuszonego zioła pije się po 2 g 3 razy dziennie przed posiłkami. 4) Do pustego czajnika nasypać nasion rzepienia, postawić na małym ogniu, kiedy zacznie wydobywać się dym, oddychać nim przez 3 minuty, przez okres 26 miesięcy + oraz pić według jednego z wyżej wymienionego sposobu.
Wawrzyn szlachetny (laur) (przy raku płuc). 1 szklankę liści rozdrobnić, zalać 500 ml wódki, odstawić na 14 dni. Odcedzić i pić po 1 łyżce stołowej 3 razy dziennie przed posiłkami.

Lepczyca (rak narządów wewnętrznych). 2 łyżeczki od herbaty ziela, zalać 300 ml wrzątku, odstawić na 1 godzinę, odcedzić. Pić po 1/3 szklanki 34 razy dziennie.


Topola czarna (topola) (rak narządów wewnętrznych). Nalewka z pączków topoli czarnej w stosunku 1:10 na wódce, odstawić na 14 dni. Pić po 30 kropli 34 razy dziennie w czasie posiłków.
Siedmiopalecznik błotny (przy raku krwi). 1) 1 łyżkę stołową rozdrobnionego kłącza zalać 0,5 litra wódki. Odstawić do ciemnego miejsca na 14 dni. Zażywać po 1 łyżce stołowej 3 razy dziennie na 30 minut przed posiłkami. Na cały przebieg leczenia należy przygotować 3 litry. 2) Wypełnić szczelnie półlitrowy słoik rozdrobnionym kłączem siedmiopalecznika. Przełożyć do słoja 3litrowego i zalać 1 litrem wódki. Odstawić do ciemnego miejsca na 21 dni. Okresowo wstrząsać. Zażywać po 1 łyżce stołowej trzy razy dziennie, na 30 minut przed posiłkiem.
W przypadku raka krwi: aloes, bagno, czaga (grzyb brzozowy), kwiaty i roślina gryki, rdest wężownik, liście poziomki, kalina, kwiaty lnu, miodunka, marchew, jemioła, słonecznik (korzenie), chmiel (szyszki), borówka czarna (owoce i liście), glistnik, dzika róża, jabłka, pomocnik baldaszkowy,
(rak piersi sutka), głóg, istoda wąskolistna, lukrecja, głowienka, pączki sosny, pączki brzozy, pączki topoli czarnej, dziurawiec, liście borówki brusznicy, tysiącznik pospolity, liście żurawiny.
Podczas kwitnienia słonecznika nad nasionami znajdują się małe żółte kwiatki, należy je zebrać, zaparzać wrzątkiem jak herbatę leczą malarię.

Przy białaczce: 6 łyżek stołowych liści borówki czernicy (czarnej jagody) zalać 1 litrem wrzącej wody, odstawić na 2 godziny, odcedzić. Pić po 56 szklanek dziennie w regularnych odstępach czasu przez okres miesiąca.
Sok z aloesu, zmieszany z winem Kagor i miodem leczy raka.
W przypadku raka żołądka: tatarak, aloes, bagno, psianka podłużna (oberżyna lub bakłażan piec i jeść), czaga (huba brzozowa), jałowiec, sok z marchwi, olej i sok z rokitnika, mumijo, korzeń mniszka, szyszki olchy, jemioła (nieco toksyczna), korzeń piwonii, kwiaty wrotyczu, babka, korzeń słonecznika, korzeń łopianu, seler, jagody czarnej porzeczki, liście popłochu pospolitego, dynia ) jeść), szyszki
chmielu, chrzan, jagody borówki czarnej, czosnek, glistnik, piołun, pączki sosny, ziele dziurawca, korzeń lukrecji, krwawnik, lawenda (uspokajająca).
Wszystkie naczynia włosowate oczyszcza nalewka z 50 gramów czosnku i ¼ litra wódki, pić
kroplami z wodą.

Olej z rokitnika: 100 gramów pestek z owoców gotować w łaźni wodnej w 0,5 litra oleju z oliwek lub oleju słonecznikowego przez 48 godzin. Gdy zacznie kipi wyłączyć, gdy postoi naciągając ponownie włączyć i tak powtarzać przez 48 godzin.

Rak prostaty:
1) 1 szklankę rozdrobnionych suchych zwykłych gruszek zalać 0,5 litra wody, gotować do miękkości, pozostawić na 4 godziny i pić 34 razy dziennie po 0,5 szklanki.
2) Kora osiki. Na wiosnę, gdy następuje przepływ soków z młodych gałązek naciąć wzdłuż i zeskrobać wewnętrzną korę. Wysuszyć. 5 g kory zalać 100 g 70% spirytusu i odstawić na okres 7 dni. Pić po 3040 kropli 2 razy dziennie na 30 minut przed jedzeniem. LUB: 1 łyżkę stołową kory zalać 1 szklanką wrzącej wody i gotować na małym ogniu przez 5 minut lub w łaźni wodnej przez 30 minut. Zażywać po 1/4 szklanki 34 razy dziennie na 30 minut przed jedzeniem.
3) Nalewka w stosunku 1:10 do stosowania wewnętrznego: zielone orzechy greckie, kozia iwawierzba, wrotycz, perz, piła brzeczki, korzeń trzciny.
4) Jeść po 2030 sztuk nasion dyni z zieloną wewnętrzną skór.
5) Liście leszczyny parz i pić jak herbatę (zalewać wrzątkiem).
6) 1 gram proszku z wysuszonych liści pietruszki ogrodowej zażywać 3 razy dziennie na 30 minut
przed posiłkiem.
7) 1 łyżeczka od herbaty oleju z rokitnika pić 2 razy dziennie.

8) 20 g propolisu na 100 g spirytusu pić po 20 kropli dwa razy dziennie.
9) 1 łyżeczka od herbaty pyłku kwiatowego na czczo rano i przed pójściem do łóżka ssać.

Rak tarczycy:
1) Kora dębu (rak gruczołu sutkowego piersi i tarczycy) 1 łyżkę stołową kory zalać 1 szklanką wody surowej, odstawić na 1012 godzin, zagotować, ostudzić, znów zagotować, odstawić na 34 godziny. Robić kompresy na pierś/szyję.
2) fragrans callisia złoty wąs 45 rozdrobnionych międzywęzłów kolanek zalać 1,5 litra wódki, odstawić w miejsce bez dostępu światła na 14 dni, potrząsając codziennie. Na 40 gramów naturalnego oleju lnianego dodać 30 ml nalewki w szklanym naczyniu, szczelnie zamknąć i wstrząsać dokładnie przez 7 minut, następnie wypić emulsję jednym haustem, uniemożliwiając jej rozdzielenie się na elementy składowe, nie popijać i nie zajadać, zażywać 3 razy dziennie na 20 minut przed posiłkiem. Brać przez 10 dni, zrobić przerwę 5 dni, a następnie ponownie przyjmować przez 10 dni, znów zrobić przerwę 5 dni i 10 dni przyjmować. Jest to jeden kurs. Przerwa 10 dni. Następnie powtórzyć kurs. Powtarzać aż do całkowitego wyzdrowienia. Mogą się pojawić bóle + oczyszczanie z toksyn i nie należy jeść białka zwierzęcego, makaronów, chleba.
Oczyszczanie z toksyn: 1 szklanka nasion lnu zalać 3 litrami wrzątku, gotować na łaźni wodnej przez 2 godziny. Pić 1,5 litra dziennie przez miesiąc.
2) krwiściąg lekarski 1 łyżka stołowa na szklankę wody, gotować na małym ogniu przez 30 minut, zostawić na 4 godziny, robić kompresy.
3) Nalewka do zażywania do wewnątrz: 1:10 (zalać wódką): dziurawiec, śruta spożywcza (wytłoki, makuch przy pozyskiwaniu oleju z nasion oleistych), wilczomlecz Komarowa, piła brzeczki, jemioły kolorowa, pomocnik baldaszkowy, wężymord biały (kozielec), knieć leśna (kaczeniec), ostrożeń kamczacki.

Rak jamy ustnej (języka, krtani, gardła): bagno, poziomka leśna, dzwonek pospolity, lebioda, kora olchy, fiołek trójbarwny, glistnik, eleuterokok kolczasty, owoce berberysu, zioło przetacznika, niezapominajka błotna, tysiącznik pospolity, krwawnik, lepczyca.

Rak przewodu pokarmowego nalewka 1:10: proszek z czagi grzyba brzozy, babka wielka, mokrzyca (gwiazdnica), owoce rokitnika zwyczajnego (1 łyżeczka od herbaty 23 razy dziennie), bylica pospolita, sok z czosnku (po 10 kropli zażywać przez 5 dni, następnie po każdych 5 dniach dodawać 10 kropli, dochodząc do 1 łyżki stołowej, a następnie ponownie zmniejszać zażywanie,
popijać pół szklanką soku z babki dużej), olsza czarna (wywar z liści po 0,5 szklanki 2 razy dziennie).

Rak trzustki:
1) Nalewka: z nagietka, piołunu (łac. Artemisia Argi), dzikiej róży , rozchodnika purpurowego, jasieńca, tomki wonnej.
2) Tatarak błotny, kora dębu, tysiącznik pospolity, listownik, jaskier, olcha, jemioła, przestęp biały malwa, chrzan, cykoria podróznik, uczep trójlistkowy.
3) Jeść arbuzy.
4) Propolis zebrany tego roku po 1/2 łyżeczki od herbaty jeść w trakcie posiłku, żując co najmniej 100 razy.
5) Wywar z liści olszy czarnej (dla śledziony narządu, produkującego krew).

Rak wątroby:
1) korzeń kozłka, patrina skabiozolistna, nagietek, nostrzyk żółty, łac. Sagittaria trifolia, tatarak, berberys, kocanka piaskowa, bluszczyk kurdybanek, wierbiejnik zwykły  kolczasty, dąb, dziurawiec, tysiącznik pospolity, listownik, psianka czarna, chmiel, chrzan,
chryzantema, korzeń cykorii (leczy marskość wątroby + korzeń łopianu), glistnik, korzeń mniszka, babka.
2) pić 0,5 szklanki świeżo wyciśniętego soku z marchwi na 30 minut przed jedzeniem.
3) 3 łyżki stołowe kwiatów ziemniaka (nie nawożonych chemicznie), zalać 1,5 szklanki wrzątku, postawić na 3 godziny w ciepłym miejscu, pić po 1/2 szklanki 3 razy dziennie na 30 minut przed posiłkiem przez dwa tygodnie. To wydłuża życie pacjentów z nawet 4tym etapem raka na 1015 lat.

Rak sutka piersi (mastopatia przechodzi w rak):
1) 50 gramów pestek kaliny (płaskie w jagodach) opłukać, zalać 0,5 litra wódki na 14 dni. Pić po 1 łyżce stołowej 23 razy dziennie, popijając wodą.
2) 1 łyżkę stołową kwiatów kasztanowca (suche) zalać 2 szklankami wrzącej wody, pić po 1/2 szklanki 3 razy dziennie na 30 minut przed posiłkiem (również leczy żylakowate rozszerzenie żył).
3) 1 łyżka stołową kwiatów ostu (zielono fioletowe kulki) zalać 2 szklankami wrzącej wody, pozostawić do naciągnięcia. Pić po 1/2 szklanki 3 razy dziennie na 30 minut przed posiłkiem.
4) ziele dziurawca, korzeń lukrecji, kwiaty nagietka, kruszyna daurska, lepczyca, korzeń kozłka, korzeń omanu wielkiego.
5) ostrożeń, szczwół, borówka czerwona, jagody bzu czarnego, liście gruszyczki, pszonak drobnokwiatowy, pomocnik baldaszkowy, tysiącznik pospolity, istoda wąskolistna, irys, kozielec (wężymord czarny), belladonna, kokkokarpia (porost), kokoryczka, wiązówka błotna, przywrotnik
pospolity, liście olchy, jemioła biała, przestęp biały, wrotycz, Artemisia frigida, malwa (nietrzymanie moczu), siedmiopalecznik (kosaciec), lepnica, chmiel, uczep trójlistkowy, szałwia.
6) borówka czerwona świeżo zgniecione owoce przykładać na pierś, zmieniać 3 razy dziennie.
7) świeży twaróg przykładać do piersi, zmieniać 3 razy dziennie.
8) papkę z marchwi przykładać do piersi, zmieniać 3 razy dziennie. Na zmianę przykładać miód (tak
samo postępować w przypadku raka wargi).
Rak macicy (mięśniaki rozrost tkanki mięśniowej): tatarak błotny, bergenia grubolistna, pąki brzozy, kocanka piaskowa, korzenie i liście tryskawca sprężystego (bardzo trujący, nalewka na wódce), szczwół (trujący), rutewka, dzięgiel, dziurawiec, poziomka leśna, knieć błotna (kaczeniec), pieprzyca, pluskwica groniasta, pokrzywa (korzeń), cebula, przywrotnik pospolity, mięta pieprzowa,
jemioła, tasznik pospolity, przytulia zwykła, serdecznik pospolity pięcioklapowy, stokrotka, popłoch kłujący (korzeń), tobołki polne, fiołek pachnący, oset ( kwiaty szyszki), glistnik.

Rak skóry (jeśli pojawiło się przebarwienie, ale rośnie na nim chociaż jeden włos to nie jest rak):
1) Opaska zewnętrzna z glistnika, czagi grzyba brzozy, omanu wielkiego

2) korzeń lukrecji, korzeń kozłka, korzeń omanu, nostrzyk żółty i biały, bluszczyk kurdybanek, powój polny, colchicum (krokus wiosenny), brzoza, szczwół (trujący), borówka brusznica czerwona, jagody bzu czarnego, winogrona, stokrotka, marzanna barwierska, jałowiecjagody, rokitnik zwyczajny, wrotycz, przytulia, popłoch pospolity, gałązki tui, chmiel, oset, glistnik, dzika róża, fiołek trójbarwny i pachnący, arnika górska (koszyczki kwiatowe).
3) Sok z marchwi po 2 łyżki stołowe 5 razy dziennie (na raka wargi).
4) Wytłoczyny z marchwi przykładać co godzinę, nie dopuszczając do wysychania.
5) Początkowe stadium raka wargi przykładać żywicę (smołę) sosny.
Rak węzłów chłonnych: tarczyca bajkalska, cytryniec chiński, orzech mandżurski, eleuterokok, żeńszeń, bergenia Pacyfiku, sofora (perełkowiec) japońska, wierzbówka kiprzyca (liście i kwiaty), piołun (ziele i korzeń).


Rak pęcherza moczowego: żabieniec wschodni, dzika róża, ostrożeń, kokorycz, perz, przytulia.
Brodawczak pęcherza: tatarak, berberys, kocanka piaskowa, waleriana, szakłak kora, żeleźniak bulwiasty, grążel żółty korzenie, lnica, pięciornik gęsi, jałowiec, ciemiernik kaukaski (trujący), żywokost (korzeń), szałwia, dzika róża, ziele dziurawca, rdest ptasi, pokrzywa, liście brusznicy czerwonej, babka, rdest wodny.

Rak nerki:
1) Popiół skrzypu polnego, rdest ptasi, erwa zwełniona (wełnianka), paproć (osmunda brązowa), maruna nadmorska (rumianek bezwonny), stulicha psia (Descurainia Sofia), kolcosił (zamaniha wysoka), brzoza, nagietek
2) Czarną rzodkiew umyć, zmiel, wymieszać z taką samą ilością oliwy z oliwek, odstawić na 12
godzin, pić po 1 łyżce stołowej po 2 godzinach po posiłku

Możesz również polubić…